Blogg

Niclas Engsäll – omtalad vän till kronprinsessparet

Niclas Engsäll har tidigare varit gift med ekonomijournalisten Carolina Neurath och han är nära vän till kronprinsessan Victoria och hennes man. Innan Niclas Engsäll träffade och gifte sig med Carolina Neurath var han gift med Andrea Brodin. Båda äktenskapen slutade med skriverier i tidningarna och skvaller om otrohet. 

Snabba fakta om Niclas Engsäll:

Vad arbetar Niclas Engsäll med? Niclas Engsäll anger på sin Linkedin-sida att hans titel är Head of Brand Strategy & Brand Identity, Monki
Hur gammal är Niclas Engsäll?Niclas Engsäll är 47 år
Var bor Niclas Engsäll? Niclas Engsäll bor i Stockholm
Vilka har Niclas Engsäll varit gift med? Niclas Engsäll har varit gift med Andrea Brodin och Carolina Neurath

Äktenskapet mellan Andrea Brodin och Niclas Engsäll slutade i skilsmässa 

Det många kanske inte vet är att Niclas Engsäll, som har utbildat sig till art director, var den som bestämde färgtema och mönster för alla vykort och inbjudningskort när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel. Självklart var kronprinsessan gäst när Andrea Brodin och Niclas Engsäll gifte sig 2003. Bröllopet ägde rum i Gammalkil kyrka i Östergötland och det var faktiskt första gången kronprinsessan Victoria dök upp tillsammans med Daniel Westling på en mer officiell tillställning.  

Niclas Engsäll och Andrea Brodin har två barn tillsammans. De har en dotter som heter Diana, som kronprinsessan Victoria är gudmor till, och en son som heter Ivar. Tråkigt nog slutade äktenskapet i skilsmässa, men både Andrea och Niclas Engsäll har gått vidare och gift sig på var sitt håll. Andrea Brodin är gift med Cedric Notz, som är bästa vän till prinsessan Madeleines make Chris O’Neill. 

Äktenskapet mellan Niclas Engsäll och Carolina Neurath varade i tre år

Carolina Neurath är programledare på SVT och har gett ut ett par böcker. Hon och Niclas Engsäll träffades genom gemensamma vänner och blev ett par. De förlovade sig 2014, och 2017 stod bröllopet i en kyrka i Tomelilla i Skåne. Vill man läsa skvaller om paret kan man hitta en hel del godbitar på sociala medier:

  • På Flashback kan man bland annat läsa om det skvaller som omgärdat Niclas Engsäll och gjort gällande att antingen han eller hustrun varit otrogen. 
  • På Carolina Neuraths Instagram kan man se bilder från när hon och Niclas Engsäll var ett par och på deras barn. Även på Niclas Engsälls Instagram finns fina bilder på barnen. 
  • Wikipedia har ingen egen sida för Niclas Engsäll men på Carolina Neuraths wiki kan man läsa att om när hon och Niclas Engsäll gifte sig och när deras barn är födda. Det framgår också att Carolina Neurath sedan ungefär ett år tillbaka är förlovad med fotbollsspelaren Pierre Bengtsson. 

Ingen som riktigt vet om Niclas Engsäll har ny flickvän

Carolina Neurath har pratat i media om den jobbiga skilsmässan från Niclas Engsäll och om hur hon kände sig jagad av journalister. Hon har också berättat att hennes föräldrar först tog Niclas Engsälls parti. Hur Niclas Engsäll upplevde det är däremot lite svårt att veta. Det är mest Carolina Neurath som gjort intervjuer och pratat. 

Fast tittar man på Nicklas Engsälls Instagram verkar han i alla fall älska att vara pappa och lägga mycket tid tillsammans med sina barn. Carolina Neurath har i intervjuer bekräftat att hon och Niclas Engsäll har en god relation idag och är vänner. 

Om Niclas Engsäll gått vidare och hittat en ny partner är däremot oklart. Som sagt, många fina bilder på barnen och på Niclas Engsäll själv bland vänner på sociala medier. Men om någon på bilderna är en ny flickvän är inte lätt att veta. Kanske träffar han någon i hemlighet? Eller så bidar han sin tid i väntan på att Miss Perfect ska dyka upp.