Blogg

3 serier du inte får missa

Vi lever i TV-seriens storhetstid. Numera känns det som att det produceras en ny TV-serier för varje dag som går, och marknaden är bokstavligen fylld med fantastiska alternativ att välja mellan. Det finns dock vissa som är bättre än de andra, och dessa ska vi titta lite närmare på idag.

Många gillar även att blanda TV-serier med att spela på casinoonline. Dessa två aktiviteter kompletterar varandra ganska bra, och gör att du i ena stunden kan njuta av passiv underhållning, för att sedan växla till något lite mer aktivt. Kom ihåg att spela ansvarsfullt.

3 fantastiska serier du måste se minst en gång i livet

Nedan är våra bästa alternativ:

Chernobyl

Har du hört talas om Chernobyl? Inte serien, staden. Du vet den där hemska olyckan som inträffade på ett kärnkraftverk i Tjernobyl på 80-talet. Det är klart du har. Den här serien skildrar vad som hände, och gör det på ett fantastiskt sätt.

Serien är regisserad av svensken Johan Renck, och innehåller även Stellan Skarsgård i en av huvudrollerna. Det är som upplagt för succé, eller hur? Serien är enligt IMDB rankad som en av de allra bästa serierna någonsin, och du kommer inte kunna slita dig från skärmen under den 5 avsnitt långa serien som skildrar en av kändaste och största kärnkraftverksolyckorna någonsin.

Serien är spännande, är baserade på verkliga händelser och inkluderar grymma skådespelare som Stellan Skarsgård och Jared Harris. Vad väntar du på?

The Sopranos

Den här serien är något av en klassiker, trots att den endast är strax över 20 år gammal. 20 år är dock mycket inom TV-branschen, och serien var populär långt innan den serieboom som vi har sett under det senaste årtiondet.

Serien handlar om den italienska maffiafamiljen Soprano med tillhörande familjemedlemmar, och utspelar sig på 90- och 2000-talet i New Jersey i USA.

The Wire

The Wire ansågs länge vara en av de bästa serierna som någonsin har skapats (många tycker fortfarande det), och det är få serier som har lyckats hålla en regelbunden hög kvalité under så många säsonger. Sedan The Wire lanserades har det dock tillkommit en hel del nya serier som kan konkurrera med den, men serien är onekligen fortfarande en av de allra bästa som existerar.

Serien handlar om droghandeln i Baltimore i USA, och vi får följa dess utveckling från både polisens och de kriminellas perspektiv, vilket skapar en oerhört intressant och spännande dynamik.

Här får vi se stjärnor som Dominic West och Idris Elba, men serien innehåller även massvis med andra skådespelare som visar sina otroliga talanger genom hela serien. Det finns få serier som är lika gripande som The Wire, och du kommer med allra största sannolikhet inte ångra dig om du väljer att se den!