HomeKändisarTV4 Kalla fakta - Med Göran Lambertz

TV4 Kalla fakta – Med Göran Lambertz

Datum:

Relaterat

7 saker att göra på en långsam söndag

Då och då kommer den där söndagen när man...

Vad är kvantberäkning och dess framtida konsekvenser

I en tid av teknologisk innovation framträder kvantberäkning som...

Viktiga fördelar och nackdelar med bitcoin

Att investera i bitcoin, som du bland annat kan...

Vilka spelformer är vanliga på den digitala svenska spelmarknaden? 

Den digitala svenska spelmarknaden är väldigt konkurrensutsatt, med mängder...

Robotarmar – Vad är det och när kan de användas

Användandet av robotar inom industrin har pågått ända sedan...

Den före detta justitiekanslern Göran Lambertz blev anklagad av en ung kvinna och blev häktad för sannolika skäl för våldtäkt. Hon har berättat att händelsen ska ha ägt rum på julafton och har i media framförallt TV 4 Kalla fakta delat med sig av sin version av det inträffade.

Göran Lambertz som tidigare var toppjurist har delgivit sin version om händelserna kring anklagelserna och hävdar att kvinnan ljugit.

TV4 Kalla fakta

Redan efter två veckor blir ärendet nerlagt efter att den samlade bedömningen enligt kammaråklagare mynnade ut i att det inte fanns tillräckligt med bevisning för en fällande dom. Efter att utredningen blivit nerlagd kallar Lambertz kvinnan för bedragerska och att hon har manipulerat bevismaterial. Dessutom anser han att kvinnan tagit initiativ till samlaget.

Kvinnan & Göran Lambertz

Kvinnan å andra sidan har berättat att hon inte givit samtycke. Förutom hennes berättelse finns även ljud- och videoinspelningar samt sms-konversationer från julaftonskvällen. I TV4 Kalla fakta Göran Lambertz ger det sammantagna bevismaterialet uttryck för en annan version, jämfört med det Lambertz har berättat.

De hade en nära relation

Bakgrunden är att kvinnan inte haft en pappa sedan han gått bort tidigt. Därför har Lambertz varit som en styvpappa enligt kvinnan och haft en oerhört viktigt roll i hennes liv.

Prenumerera

Missa aldrig en uppdatering

Senaste nytt